maandag 1 april 2013

100% suikervrij

 een belgische blog over trouwen, bestond dat eigenlijk al? al voor ik zelf verloofd was, hield ik ervan de internationale blogs over trouwen in de gaten te houden, en dat terwijl ik nooit heb omgekeken naar plaatselijke magazines - of nog erger: beurzen! - over dat onderwerp. het leek allemaal zoveel leuker elders: met meer fun en minder sérieux.

toen ik zelf dan een ring rond mijn vinger geschoven kreeg vorig jaar, viel het me helemaal op dat de leukste bronnen van informatie zich helemaal niet op belgische bodem bevinden. mooie kleedjes die geen suikertaarten ambiëren te zijn, tips voor hippe trouwlocaties, goede fotografen die de clichés uit de weg weten te gaan... waar moest ik de inspiratie gaan halen? jammer vond ik dat, en nog steeds. ik begon de voorbereidingen voor onze grote dag beetje bij beetje te delen op mijn persoonlijke blog, 70percentpure, en merkte dat heel wat van mijn lezers blij met mijn tips waren, en nieuwsgierig naar mijn ervaringen.

wanneer ik rond mij kijk, zie ik mijn generatiegenoten massaal aan het trouwen gaan, maar allemaal op hun eigen manier. met respect voor traditie of juist lak aan regels, in de kerk van hun dorp of op de hoogste top van een berg in het buitenland. ik zie een heleboel inspirerende dingen en mensen, die je helemaal niet in de states hoeft te gaan zoeken. maar een plek waar al die inspiratie kon samenkomen? die was er nog niet.

vandaar dus deze bescheiden blog, helemaal gewijd aan de meest lovely day die je je kan inbeelden. zonder zeemzoeterij, zonder torenhoog suikergehalte, met een dosis humor en de nodige relativeringszin. want er zijn belangrijkere dingen in het leven dan de kleur van servietten perfect af te stemmen op die van je schoenen.

7 opmerkingen:

 1. Eindelijk een blog voor bruidjes die er niet willen uitzien als zeemzoete taartjes of een parachute.. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Noemi Blumberg5 mei 2013 om 11:16

  Love it Steph! I'm a fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. merci tinne en noemi - leuk om te horen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een van de beste blogs die ik de laatste tijd ben tegengekomen, samen met jouw 70%pure! Ben helemaal fan!

  BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover