jouw trouw op lovely day?

ongetwijfeld was jouw trouw de mooiste ooit, maar was het ook nog eens op een super originele locatie? of liet je je eigen logo ontwerpen dat het thema doorheen de dag benadrukte? zijn de foto's van jullie dag zo speciaal en zo verrassend, dat iedereen zich op slag wil verloven wanneer ze ze zien?

kortweg: past jouw trouw als geen ander op lovely day, waar trouwen op een moderne, hippe of cliché-loze manier in beeld wordt gebracht? en nog belangrijker: denk je dat jouw foto's anderen op leuke ideeën zouden kunnen brengen en inspireren bij hun eigen voorbereidingen?

stuur me dan enkele foto's die volgens jou jullie feest het best weergeven (de coolste details, de mooiste tafelsetting, de meest amazing hoge hakken onder je kleed...) en een korte beschrijving van wat jouw trouw zo bijzonder maakte.

en who knows, misschien dient binnenkort jouw mooiste dag wel tot de inspiratie van de lovely day lezers!

enkele dingen om aan te denken: je trouwde maximaal een jaar geleden, je hebt minstens een vijftigtal mooie, kwalitatieve foto's die je wil delen, je bent bereid om je verhaal in je eigen woorden uit de doeken te doen én je hebt alle adressen nog van de mensen die je hielpen er zo'n mooie dag van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover