maandag 24 juni 2013

get the look

laat je niet misleiden door de foto's van trouwfeesten die je online tegen komt - niet alle bruiden laten een professionele visagiste langskomen op de grote dag. misschien ben je zelf handig genoeg, misschien trouw je op een verre locatie of misschien vind je het geen fijn idee om een vreemde in je kamer te hebben tijdens die zenuwachtige uren?

whatever the reason, persoonlijk vind ik het helemaal geen slecht idee om je make-up zelf te doen. dan ben je tenminste zeker dat er niet nog snel een extra laagje foundation wordt bijgesmeerd, dat je ogen er toch te hard opgemaakt uitzien na afloop of dat de tint lippenstift niet bij je teint past. ik denk wel dat het aan te raden is om goed op voorhand al je benodigdheden in huis te halen, en al een paar keer te oefenen.

bij goede parfumerieën loopt ook geweldig goed personeel rond, dus vraag vooral aan hen om advies. en als je helemaal zeker wilt zijn dat je geen fouten gaat maken, dan boek je een mini-cursus. je kan dat doen in de winkels van mac cosmetics, maar ook in sommige zaken die een bobbi brown studio hebben (in antwerpen is dat bijvoorbeeld parfuma, in brussel cosmeticary bij smets). bobbi brown deelt trouwens ook al heel wat tips via haar bridal website.

bobbi brown staat gekend voor haar naturelle look, en dat maakt het label zo geschikt voor brides-to-be. bovendien bracht bobbi brown recent ook een bridal collectie uit, met onder andere een huil-proof mascara, een heel mooi oogschaduwpalet dat je gegarandeerd laten stralen, een kit borstels die je het leven gemakkelijker maken en een glans-en-glitterpoeder (op de dansvloer staan discoballen is helemaal ok, niet waar?)

1 opmerking:

  1. bij MAC zijn ze inderdaad super behulpzaam en professioneel! I love it there :)

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover