zaterdag 15 juni 2013

inspiratiefestival engaged

een van de redenen waarom ik met lovely day ben begonnen, is dat het bijna onmogelijk lijkt om een overzicht te krijgen van de leuke mensen in jouw buurt die je zouden kunnen helpen bij het organiseren van een creatieve trouw.

hoe vaak kreeg ik al de vraag van vriendinnen of ik iemand kende die hun make-up zou kunnen doen? hoe weet je in godsnaam of de bloemist waarbij je regelmatig boeketjes haalt voor verjaardagen ook de ideale persoon is om je bruidsboeket samen te stellen? en waar moet je verdorie doe-het-zelf inspiratie vandaan halen waarvoor niet alle benodigdheden eerst nog vanuit amerika overgevlogen moeten worden?

lovely day wilt een plek zijn waar al die dingen samenkomen, met als rode draad 'belgisch en creatief'. je snapt dan ook dat ik wild enthousiast wordt van initiatieven als het engaged festival - een evenement op 5 oktober 2013 in het nederlandse delft, waar lokale creatievelingen samenkomen om zich van hun meest hipster-bruiloftige kant te laten zien. het wordt gegarandeerd een dag vol inspiratie, en bezoekers houden er waarschijnlijk ook een adresboekje vol interessante mensen aan over.

ok, ok, het is in nederland - maar zo ver is dat nu ook weer niet. en al was het enkel voor de inspiratie die je er kan gaan opdoen, lijkt het mij toch de moeite. ik heb al spijt dat ik zelf op honeymoon ben op die datum. (maar wie weet volgt er ooit wel een lovely day festival in belgië? who knows!)

foto's via engaged

1 opmerking:

  1. Voor een trendy feest of een fabulous party neem ook eens een kijkje op onze webshop www.muziekkado.be

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover