woensdag 17 juli 2013

jazz it up

er zijn weinig dingen zo belangrijk op een trouwfeest als de muziek. ok, misschien is je husband of wife-to-be nog een tikje belangrijker. maar de muziek, people, de muziek bepaalt in grote mate de sfeer van heel je feest. waarvoor kies je dus? een dj die het dak eraf kan blazen? een coverbandje dat jullie favoriete hits aan elkaar rijgt? een operazangeres die jullie wedding wat gevoel voor drama meegeeft? of kies je voor iets helemaal anders... een jazzband bijvoorbeeld?

mag ik jullie dan even voorstellen aan jazzdelivery? sowieso het meest ingenieuze jazzconcept in belgië - deze made-to-measure band. en helemaal in het thema van de jaren '20 vibe die tegenwoordig op zowel de mode als de trouwsferen een serieuze invloed heeft... jij denkt the great gatsby? jazzdelivery was je al voor.

wat maakt jazzdelivery zo anders dan andere bands?
jazzdelivery is meer dan een band, het is een collectief van jazz muzikanten uit belgië. dankzij een handige configurator kan er online een keuze gemaakt worden welke instrumenten geboekt worden voor een optreden. de klant kan als het ware mee componeren aan hetgeen die wil horen. vervolgens gaan we met jazzdelivery op zoek naar de geschikte muzikanten voor de gekozen datum en het type show. er wordt steeds een nieuwe band samengesteld, waardoor er echt sprake is van jazz: een muzikale ontmoeting tussen muzikanten en publiek.

waarom jazzdelivery op je trouwfeest uitnodigen? 
jazzdelivery speelt authentieke akoestische swing jazz. onze grootste troef is dat we ons volumeniveau kunnen aanpassen. we kunnen achtergrondmuziek spelen, maar ook het volume en tempo opdrijven als dansorkest. dat wordt steeds enorm positief onthaald.

een tweede troef is dat we werken op maat; your wish is our command. we motiveren graag om buiten de grenzen te denken en een verzoek te doen. buiten ons online gamma (zang, gitaar, trompet, clarinet, accordeon, contrabas, drums) is er ook nog veel mogelijk. zo kregen we al eens het verzoek om tango te integreren en speelden we met een zangeres, violist en accordeon. of zo was er een aanvraag voor een souljazz optreden met soulzangeres. kortom, use your imagination!

een finale troef is dat we ervan overtuigd zijn dat livemuziek op een trouwfeest een bijzonder grote meerwaarde heeft. de muziek op de kaart is minstens even belangrijk als het eten dat geserveerd wordt. de avond smaakt automatisch naar meer en het bepaalt voor een groot deel de herinnering aan een prachtige dag, een herinnering voor het leven.

wat is het ultieme feest waarop jullie zouden willen spelen? 
we deden al mooie ervaringen op; spelen op een boot bij damme, in mooie idyllische kasteeltjes, aan een meertje in een park. het ultieme feest is een feest voor een klant die een uitdaging durft aangaan, grensoverschrijdend werkt en weet te verrassen. heel fijn zijn avonden met een uitgesproken vintage thema, waarbij zowel decor als publiek volledig in stijl zijn. zo speelden we ooit in een ondergrondse garage omgebouwd tot jaren '30 parijse jazzclub, een onvergetelijke ervaring. het publiek, decor en muziek zorgden voor een mooie wisselwerking. binnenkort spelen we in het thema van the great gatsby. kortom, verras ons, wij houden namelijk van improvisatie!

foto's via jazzdelivery

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover