woensdag 31 juli 2013

kiehl's give away

de allereerste lovely day give away moest er eentje worden met stijl. en liefst ook een die absoluut 100% suikervrij is. met andere woorden: eentje waar iedere lovely day lezer blij mee zou zijn, en niet alleen degenen die toevallig net op trouwen staan. kiehl's die een speciale travel kit lanceren - dàt is de perfecte match.

ik heb namelijk een vaag vermoeden dat jullie, lieve lezers, houden van de goeie dingen in het leven. kwaliteit, enzo. op reis gaan, zeker! en niet alleen op honeymoon, maar ook voor de bacheloretteweekendjes, babymoons, vriendentrips en romantische reisjes-à-deux waaraan jullie je vakantiedagen opsouperen.

lovely day en kiehl's willen jullie graag iets meegeven voor onderweg: iets waardoor je zachte handen en lippen hebt en je huid niet uitgedroogd geraakt, zelfs al heb je mega jetlag en spendeer je uren aan een stuk in de airco van het ene vliegtuig na de andere luchthaven. een first class travel kit deluxe, die je zomaar mee mag nemen naar waar je ook wil.

en het beste nieuws? je hoeft er niet eens veel voor te doen! gewoon even een mailtje sturen naar lovelydaybe (at) gmail (dot) com en mij vertellen wat jouw meest romantische reisherinnering is. je huwelijksreis? de trip waarop hij het vroeg? de eerste keer dat jullie er onder jullie tweetjes op uit trokken? i wanna know, en ik verloot de pakketjes onder de leukste inzendingen.

deelnemen kan tot en met woensdag 7 augustus!

 update: bedankt aan alle fijne lezeressen die hun hartverwarmende verhalen hebben ingestuurd. de winnaars werden intussen via email op de hoogte gebracht. proficiat anneleen, charlotte, kaat, nele, en sophie!  

niet gewonnen? better luck next time! jullie hebben me zeker gemotiveerd om nog véél give-aways te organiseren (zodat ik alles over jullie te weten kan komen ;)) 

1 opmerking:

  1. Oh, leuk, wist onmiddellijk welk moment dat was. Kijk maar even in de mailbox! :)
    ps: die set zou wel goed van pas komen wanneer we onze volgende, meest romantische trip ooit maken (Cali in 2014)

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover