dinsdag 6 augustus 2013

kaviar gauche

toon me je trouwjurk en ik zeg je wie je bent? tegenwoordig gaat die vlieger al meer op dan voorheen, want voor sommigen is het een prinsessenjurk, maar voor anderen mag het wat moderner. trouwjurken bestaan in alle vormen en maten en kleuren, dus het is tegenwoordig heel wat gemakkelijker om je persoonlijkheid te tonen in je keuze.

in berlijn staan elk seizoen pas-verloofde vrouwen te springen om de nieuwste collectie bruidsjurken van kaviar gauche te ontdekken. het label begon gewoon als ready-to-wear merk, maar de ontwerpers merkten al snel dat hun kijk op evening wear nauw aansluit bij de droomtrouwjurken van moderne bruiden. lovely day vroeg hen het corset van het lijf.

op welke manier is een bruidsjurk ontwerpen anders voor jullie als designers?
er is niet echt een verschil tussen het creëren van een bruidsjurk of een andere jurk. we hebben een idee van een moderne en fashionable bruid die zoekt naar een jurk die past bij haar stijl en persoonlijkheid. voor we onze bridal couture collectie lanceerden in 2009 vroegen veel klanten ons al om avondjurken in het wit. ze waren wanhopig op zoek naar moderne bruidsjurken en werden verliefd op onze jurken. 

 wat inspireert jullie? kijken jullie naar andere bruidsmerken en -trends?
er is een sterke relatie tussen onze bridal collectie en onze prêt-à-porter. design details en vormen vinden we soms terug in de natuur en passen we dan toe op kleding en accessoires. we proberen altijd een coole en moderne verleidelijkheid en glamour te verkrijgen door te spelen met texturen, transparantie en volumes.

welke evolutie zien jullie in de manier waarop jonge mensen willen trouwen?
jonge bruiden kiezen graag ongewone plekken om hun trouw te organiseren: clubs, het strand, de pan-am lounge... hun jurk moet elegant zijn, maar ook cool en comfortabel.

wat is jullie idee van de perfecte trouw?
je goed en comfortabel voelen, omringd door iedereen waarvan je houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover