maandag 22 april 2013

anti-bridezilla jurken

een boetiek in new york, dat is voor de meeste belgische brides-to-be niet echt bij de deur. maar omdat de lookbook van stone fox brides zo fun en 'anders' is, kan het misschien toch inspireren. molly guy, de oprichtster van de winkel en het merk, is behoorlijk anti-bridezilla, en heeft helemaal lak aan regeltjes en de dingen doen zoals het hoort. op haar website verwoordt ze haar wedding-filosofie, waarin ik me helemaal kan vinden:

FORGET "I DO'S," UPDOS, HAPPILY-EVER-AFTERS, HALLMARK VOWS, FAKE TANS AND FAIRYTALE FANTASIES. CUT CORNERS, CREATE DISORDER, DO IT YOUR WAY. IT'S JUST LOVE - TAKE A BREATH, FALL HARD AND FAST, STAY TRUE TO YOUR HEART, YOUR HEAD AND YOUR BONES.

romantiek is dus geen vies woord, maar wordt door molly wel anders geïnterpreteerd. je vindt op de site dan ook foto's en verhalen terug van bruiden die hun trouw op hun eigen manier hebben aangepakt: van een intieme barbeque party tot een heus boho-festival in de achtertuin. geloof me: je kan er uren naar zitten kijken en bedenken op welke manier jij het zou aanpakken wanneer je 100% je zin mocht doen.

en dat mag je toch ook? tell me... wat wil jij anders doen?

foto's via stone fox bride

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover