donderdag 18 april 2013

elle et moi

waar begin je wanneer je een trouw plant? waarschijnlijk is de locatie altijd de eerste beslissing die genomen wordt, en dat bepaalt voor een groot deel de sfeer van de hele dag. maar wat drukt echt de stempel op jouw trouw? de uitnodiging.

zeg nooit zomaar uitnodiging tegen een huwelijksinvite - het is veel meer dan dat. het is wat je gasten al ver op voorhand doet uitkijken naar jullie dag, en het is toch wel een beetje de 'branding' van jullie als koppel. je wilt het ontwerp ervan dus overlaten aan iemand die jullie helemaal begrijpt, en zich perfect kan inleven in jullie wereld.

tinne feremans is zo iemand. ze startte met haar man een eigen grafisch ontwerpbureau op (hun eerste 'opdracht' was hun eigen huwelijksuitnodiging!) en samen ontwerpen ze nu onder de naam elle et moi de leukste invites-met-een-knipoog voor andere koppels.

jullie favoriete trouwopdracht totnutoe?
"moeilijk te zeggen, omdat we met al onze klanten echt wel een klik hebben. onze aanpak is heel persoonlijk, waardoor je snel een band krijgt. zoals met emily & jelle: ik mocht haar direct op pinterest volgen, waar ze al een hele moodboard had gemaakt over haar trouwdag. verder zijn de leukste klanten, die waar we echt mee mogen helpen met de decoratie, zoals bij saskia & jochen het geval was"

wat hebben jullie nodig als inspiratie?
"meestal vragen we of onze klanten hobbies hebben of gemeenschappelijke interesses. bij emily en jelle was zijn grote interesse film, dus dat was dan ook de insteek voor de uitnodiging en de rest van het feest. voor heidi en maarten was de insteek breakfast at tiffany's, haar lievelingsfilm. heidi's verlovingsring is ook van tiffany's. we vragen ook of klanten al voorbeelden kunnen meebrengen, en verder tonen we ook de ontwerpen die we al hebben. we overlopen dan verschillende lettertypes, kleurgebruik, enzovoort..."

wat is voor jullie de ultieme trouwuitnodiging?
"het vintage gehalte is bij ons altijd hoog. verder moet het allemaal niet zo serieus zijn en we gebruiken graag engelse woordjes" 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover