dinsdag 30 april 2013

zeg eens merci

getuigen zijn er om te koesteren. ze zijn er om je hele verloving lang met evenveel plezier te luisteren naar je zoveelste herinnering aan het aanzoek, om je bij te staan bij het plannen van de kleinste details van je trouwfeest, en om - zonder enige blijk van jaloezie - enthousiast te worden van de plannen voor je huwelijksreis. 

als je wil dat ze dat allemaal met de glimlach doorstaan, én je nog een ongelofelijke vrijgezellenavond of -weekend bezorgen, dan is een beetje omkoperij misschien geen slecht idee. kleine tip: geef je getuige jouw blijk van affectie vòòr het grote speechmoment op je huwelijk. you never know.

1 wil je dat de bruidsmeisjes passen bij het geheel? niets zo doeltreffend als een lief maar zeer duidelijk cadeautje als nagellak. deze van deborah lippmann kreeg ook nog eens de toepasselijk mooie naam 'groove in the heart' mee. // 2 je getuige is zelf al verbonden aan een halve trouwboek? dit archie grand notitieboekje kan hen misschien inspireren. tot wat? daar ben je niet verantwoordelijk voor. // 3 dus je hebt de getuige gedwongen om een pak met alles erop en eraan te dragen op je trouw? het minste dat je kan doen is dan voor een beetje humor à la paul smith zorgen. // 4 daar staat ze dan in haar prachtige kleedje, te bibberen in de kou voor jouw belgische kerk. was je maar de beste bruid van de wereld geweest en had je haar maar deze percy stone sjaal gegeven om zich warm te houden. // 5 je hoopt natuurlijk dat jullie vriendschap de test doorstaat van jouw trouw, maar het kan geen kwaad om er met diamanti per tutti nog wat extra kracht achter te zetten. // 6 het beste cadeau voor jouw single getuige? zorgen dat er nog ontelbaar veel andere singles op je feest uitgenodigd zijn. een beetje kiehl's lippenbalsem is dan alles wat nog nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover