zaterdag 25 mei 2013

à la michael jackson

ben jij van plan je hele trouw op hoge hakken rond te hossen? respect. maar voor mij persoonlijk is dat gewoon geen optie. liever een beetje platter op de grond dan zoveel afzien van de pijn dat je de taart niet meer proeft op het einde van de avond! er valt wel iets te zeggen voor 'verdoven door middel van cocktails', maar zo van die droopy dronken ogen staan dan weer zo lelijk op je foto's, ni waar?

moraal van het verhaal - voorzie een comfortabele back-up voor die ten inch heels waar je op slag verliefd op was, maar die eigenlijk een voor een je tenen vermoorden. waarom zelfs niet vanaf het eerste moment voor plat kiezen, als er zoveel leuke opties zijn? ik liet mij inspireren door de loafertrend - ze zijn dus niet meer enkel voor michael jackson klonen weg gelegd. de mooiste zijn misschien wat aan de dure kant, maar to hell daarmee - op schoenen is het excuus 'je trouwt maar een keer' altijd geldig.

1 hoe cool zijn deze van alexander mcqueen? mét paillettenskulls, voor de bruid die zich zelfs in lichtroze punk kan voelen. // 2 lipjes en een kus - de bisoux loafers van charlotte olympia zijn made to be loved. // 3 je wilt toch persé witte schoenen, maar niet in clichés vervallen? het is opnieuw charlotte olympia to the rescue, maar dan met haar iconische kattendesign. // 4 een beetje retro, een beetje barbie, maar vooral enorm fun - deze cherry ballerina's van red valentino. technisch gezien dus geen pantoffelmodel, maar ik maak graag uitzonderingen voor fruit op kleding. // 5 fel, feller, felst, maar da's ok als je voor dancing shoes kiest. deze van essentiel zijn ook nog eens betaalbaar. // 6 minder betaalbaar maar zooooo mooi zijn de met swarovskisteentjes bezette loafers van miu miu. repeat after me - 'je trouwt toch maar een keer!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover