dinsdag 4 juni 2013

doe de tattyoo

herinner jij je nog die vreselijke tattoos in de pakjes kauwgom van vroeger? draken, pokémonfiguurtjes of my little ponies die vredig naast elkaar leefden op je armen? tijdelijke tattoos zijn tegenwoordig ook voor volwassenen verschrikkelijk hip, maar dan heb ik het even niet over die kitscherige prentjes uit je jeugd.

de afgelopen jaren dook het ene na het andere tijdelijke tattoo bedrijfje op, er allemaal op gebrand om hipsters voorbij hun tienerjaren weer aan het plakken te krijgen met ironische ankers en hartjestekeningen. er zitten superleuke designs tussen, maar vind het toch een beetje raar om in het dagelijkse leven met zo'n fake tattoo rond te lopen.

waar ik wél helemaal enthousiast over word, is het idee om je eigen tattoo te ontwerpen voor die ene dag waarop alle regels niet meer gelden en alleen belangrijk is wat jullie leuk vinden: je trouwdag. een superromantische combinatie van jullie initialen of net een grappige inside joke die enkel jullie beste vrienden zullen begrijpen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

fake tattoos zijn bovendien de ideale verrassing om te verstoppen in je programma in de kerk of in je menu aan tafel en zo je gasten te entertainen mocht er ergens een dood momentje vallen. ik kan me ook zo al de leuke foto's voorstellen van je grootouders die zich gewillig laten volplakken en trots met hun schoudertattoo poseren naast je vrienden.

toen ik een tijdje geleden tattyoo leerde kennen - een tijdelijk tattoo bedrijfje uit genève in zwitserland - twijfelde ik dan ook geen seconde: hun leuke designs moesten op lovely day terecht komen. op de foto's hierboven staan enkele voorbeelden van trouwers die hun eigen tattoo ontwierpen (of door tattyoo lieten ontwerpen). ga zeker eens een kijkje nemen op de website als het je iets zegt, want de prijzen voor zo'n unieke en persoonlijke touch op je trouw zijn veel toegankelijker dan je zou denken!

1 opmerking:

  1. LOVEEE THIS IDEA! Ik zou zelf nooit een echte nemen maar just for fun vind ik one-day plaatjes altijd wel heel leuk! Over tattoos in kauwgom gesproken...ik heb er 2 zomers geleden nog 1 op gedaan, vervolgens een dag in de zon gezeten en dan kun je nog een weekje na genieten van de outline haha!

    Have a nice day,

    Fleur
    www.LaVieFleurit.com

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover