dinsdag 27 augustus 2013

op trouwkamp

ik was nooit het type dat graag op kamp ging, en nu nog huiver ik als mijn gezelschap enthousiast vertelt over backpacken en kamperen. en hoewel ik een al bijna even sterke afkeer heb van buzzwoorden als glamping, moet ik toegeven dat die trend me toch stilaan weet te overtuigen: aan de rand van een meer verblijven, in een superdeluxe tent, bij een romantisch kampvuur...

toen ik de website van (jammer genoeg!) amerikaans bedrijf shelter co ontdekte, ging ik helemaal overstag. op typisch amerikaanse wijze hebben ze het glamping fenomeen opgetild tot a whole new level: dat van de trouwerijen. de foto's van het feest dat ze mee organiseerden in de redwood valley in californië, liegen er alvast niet om.

stel het je even voor: al je vrienden en familie in een tentenkamp samenbrengen, samen marshmallows smelten boven het kampvuur en 's morgens voor een duik in het meer gaan? klinkt ge-wel-dig, niet waar? sowieso zou het enkel leuk zijn voor intiemere trouwfeesten, maar ik denk dat je gasten nadien echt onvergetelijke herinneringen hebben aan je trouwweekend.

dus, wie organiseert zo'n dingen in stijl in de ardennen, en belangrijker, wie wilt er binnenkort zo trouwen? dat ik mijn adres even doorstuur voor de invite.

alle foto's via shelter co

1 opmerking:

Pin It button on image hover