maandag 2 september 2013

tea time bridal shower

vrijgezellenfeestjes zijn niet voor iedereen. veel aanstaande bruiden ontsnappen nog liever naar vegas om daar snel en in het geniep te trouwen (klinkt sowieso wel fijn) dan op de drukste winkelstraat - en verkleed! - te moeten bedelen om geld en kussen van vreemde mannen. het is dan ook aan de getuige om goed aan te voelen wat 'haar bruid' het liefst wilt doen, en misschien eerder een gezellige bridal shower te organiseren dan een wilde nacht.

zo'n bridal shower is dé gelegenheid voor de bruid om bij te babbelen met haar beste vriendinnen, om tegen de sterren op te snoepen en véél champagne te drinken. je kan je ook helemaal uitleven met de organisatie en decoratie ervan, of je kan de hulp inroepen van een creatieve professional die dat voor je doet.

christophe verbeke is zo iemand. hij is als event designer de oprichter van mood design, en tegelijk eigenaar van de geweldige gentse shop piet. speciaal voor lovely day creëerde hij een inspirerende setting als voorbeeld. delicaat, meisjesachtig, een tikje retro en vooral supergezellig - zo ziet christophe tea time.

leg eens uit, wat zien we op de foto's?
we zijn gestart vanuit een high-tea 'gezellig samen zijn' concept. cosy, maar chique. de houten tafel kan op drie hoogtes verkregen worden (barkrukhoogte, tafelhoogte en laag als salontafel). we hebben gekozen om deze zeer laag bij de grond te plaatsen met kussens rondom en kleine krukjes. die hoogte en afwisseling maakt het gezellig en ongedwongen. 

op tafel hebben we met zilveren bestek gewerkt en borden van pieter stockmans, voor een party in stijl! als glazen de échte coupes en een tas op voet voor de koffie. om alles weer wat speelser te maken witte theelichten met gekleurde binnenkant. ik werk veel samen met levi party rental als partner voor verhuur: de houten tafel, borden, het bestek en de champagnecoupes komen van daar. 

de theelichten en de tassen op voet komen uit de collectie van mijn eigen winkel. de servietringen zijn ook van pieter stockmans: uit porselein en niet geglazuurd. hierdoor kun je met potlood de naam van je genodigde op de ring schrijven. de cupcakes komen van julie's house en de piece montées taart werd gemaakt door atelier des fêtes.

 wat houdt jouw job nu precies in?
je kan mij aanpreken voor de decoratie en inrichting van evenementen. vroeger deed ik ook de totaalorganisatie, maar sinds de winkel er is, leg ik de focus op de aankleding. dit houdt in dat we in functie van de wensen van de klant - en het eventuele thema - gaan kijken hoe we de ruimte inrichten. tafels, stoelen, baches, enzovoort... ik werk samen met een evenementenkantoor waar ik advies geef, en daarnaast doen we ook kleinere feesten waar we enkel de tafel decoreren: borden, bestek, glazen, bloemen, theelichtjes, naamkaartjes,...

alle foto's door christophe verbeke voor lovely day

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover