woensdag 11 september 2013

print it baby

 na je trouwfeest blijven er nog maar twee dingen over om te doen - herinneringen ophalen én wachten op de foto's. maar als je gasten zelf ook snap happy waren en heel instagram hebben volgezet met leuke beelden, kan je meteen aan de slag om je favoriete herinneringen om te zetten naar iets tastbaars.

printstagram is een van de vele services die je instagramfoto's vertalen naar toffe boekjes en kaartjes, die je nadien kan uitdelen aan je vrienden en familie of zelfs als thank you cards kan versturen. lovely day mocht de website uittesten, en printte enkele leuke foto's uit van het eerste trouwfeest dat we ooit mochten delen - dat van caroline en philippe. het werden mooie mini kaartjes die je zelf nog kan beschrijven met een toffe boodschap.

ook het minifotoboekje ziet er bijzonder leuk uit, al is het wel echt héél heel mini indeed, en jammer dat het printstagram logo er zo prominent op prijkt. wel heel leuk is het ingewerkte magneetje, wat ervoor zorgt dat je het boekje tegen de koelkast kan plakken. al bij al genoeg redenen om instagramgebruik tijdens jullie wedding aan te moedigen, n'est-ce pas?

1 opmerking:

  1. Deze kende ik nog niet! Nog ééntje om te testen dus. Deze zien er ook wel leuk uit, ben vooral benieuwd naar het papier, ze zien er mat uit (heb ik dit goed voor?).

    Deze (boekjes) vormen inderdaad een leuk aandenken. Het logo zou ik wel overplakken met een custom sticker (vb. via Etsy).

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover