dinsdag 24 september 2013

smile, you're on camera


ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik kan het tegenwoordig niet droog houden als ik naar weddingfilmpjes kijk. maakt niet uit of ik de mensen nu ken of niet, de zichtbare zenuwen, de overlopende emoties, het stralende koppel... zet er nog een dramatisch muziekje onder en de kraan gaat onherroepelijk open.

tinne stuurde lovely day een enthousiast mailtje waarin ze de mooiste dag uit haar leven beschreef, en er zaten zelfs een heleboel sprekende foto's bij. maar het was toen ik haar filmpje zag dat ik wist wat voor gelukkige dag het geweest moet zijn. ik denk niet dat ik al ooit zo'n vrolijke en happy bruid heb gezien.

waarom kozen jullie voor een fotograaf + videograaf?
"trouwen doe je maar één keer en er is dus ook maar één moment waarop je alles kan vastleggen voor de toekomst. hierop wilden we dus echt niet besparen. de fotograaf moest echt bij ons passen, dus niet te klassieke foto's nemen. gewoon los en heel veel fun zoals wij zelf zijn. de videograaf hebben we de dag niet opgemerkt, en de film is echt prachtig. het geeft een goed beeld over hoe wij echt zijn. we hadden ook een babbelbox, een super leuk idee als gastenboek."

wat is jouw gouden tip voor toekomstige bruiden?
"begin tijdig aan alle voorbereidingen en vertrouw vooral op je eigen ideeën. maar vooral genieten!"

video door noafilm

2 opmerkingen:

  1. Hei Stéphanie, wie is de fotograaf?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Anoniem: dat is Dries Renglé.

    http://www.driesrengle.be/huwelijksfotografie/huwelijksfotograaf-tinne-en-jurgen/

    Graag gedaan! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Pin It button on image hover