zaterdag 11 mei 2013

toasten met espresso

je wilt het hipster huwelijk van de eeuw organiseren, maar nog een stapje verder gaan dan deze - geweldige - infographic? je hebt je verloofde leren kennen in een berlijnse/antwerpse/new yorkse/gentse (schrappen wat niet pas) koffiebar? of jullie zijn gewoon helemaal verslaafd aan écht goeie espresso, en jullie willen die liefde delen met jullie gasten?

oh boy, heb ik goed nieuws voor jou dan. toon craen, een van mijn favoriete antwerpse barista's en de eigenaar van broer bretel, heeft immers een mobiele koffiebar die hij op aanvraag met veel plezier tot op je huwelijksfeest rolt. wat nu, toasten met een cavaatje na de receptie? als jouw hart sneller gaat kloppen van de perfecte cortado of flat white, dan is toon your man.

waarom een espresso bar op een trouw?
 "koffie trekt je de nacht door. zoals iedereen weet, vloeien er op trouwfeesten ruim wat liters alcohol. de combinatie met caffeine is de sleutel tot de ultieme dansbeentjes. en omdat we allemaal voor kwaliteit kiezen, hoort er bij dat goed glas wijn en de sublieme trouwtaart ook een goede koffie."

wat is er anders aan espresso maken op locatie dan in je eigen vertrouwde bar?
"je komt zo op enige locaties of speciale plekken. voor vele mensen is de koffie van een koffiebar iets nieuws. het is moeilijker om vaste klanten in m'n vertrouwde bar te blijven verrassen, maar op locatie zie je daardoor nog meer blije gezichten."

maak je soms een 'speciale koffie' op verzoek van de trouwers?
"dat kan zeker! met behulp van een sjabloon en wat cacaopoeder kan er al heel veel... mijn mobiele koffiebar heeft bovendien een neutrale look meegekregen. dat impliceert ook dat de trouwers de bar in zekere mate kunnen aankleden in thema van het feest."

meer weten? ga eens proeven bij broer bretel of mail toon je vragen.
 foto's via broer bretel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pin It button on image hover